O nama

Pavas Beograd- O nama

PAVAS M DJORDJEVIĆje porodična firma koju, trenutno rukovodi druga i treća generacija. Smeštena je u Rakovici, delu
Beograda i u mogućnosti je da izrađuje veoma širok asortiman proizvoda ugostiteljske, pekarske, mesarske opreme, kao i procesne mašine za farmaceutsku industriju. Velika prisutnost naših proizvoda n atržištu dokaz je našeg uspeha. Preduzeće tokom više od 4 decenije postojanja, u svojoj biografiji beleži konstantan razvoj, modernizaciju I napredovanje. Svojim mašinama i opremom pokrivamo sve faze izrade našeg celokupnog proizvodnog programa, u koji spade prvenstveno izrada svih vrsta ugostiteljske opreme-neutralne, termo-opreme, rashladne, pekarsko poslastičarske, metaloprerađivačke, kao i kompletnih tehnoloških i enterijerskih rešenja.

Ukoliko posedujete prostor koji biste pretvorili u ugostiteljski objekat, možete doći kod nas i uveriti se da nam je stručnost najpreča. Ključna stvar u opremanju objekata je naše dugogodišnje iskustvo kojim se vrlo ponosimo.

  • 1970. – Započeta delatnost u porodici Djordjević
  • 1988. – Druga generacija nastavlja sa razvojem delatnosti
  • 2016. – Treća generacija preuzima rukovodstvo kompanijom
  • 2018. – Proširivanje oblasti poslovanja, asortimana proizvoda i usluga

Misija

Kao misiju želimo da održimo prepoznatljivost u odnosu na konkurenciju u okruženju kroz primenu najbolje dostupne prakse i kvaliteta u oblasti obrade metala i proizvodnji opreme za sve vrste ugostiteljskih i poslovnih objekata.

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kvaliteta proizvoda i usluga kao i da budemo vodeći brend u proizvodnji opreme od nerdjajućeg čelika, aluminijuma i gvoždja kao i usluga vezanih za obradu metala u regionu.